PIZZA NAPOLI OUDENAARDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1716 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Napoli Oudenaarde. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 9:26 Bezorgtijd was bijna 2u!!!
9 jun 2024 om 20:40 Heel lang op ons eten moeten wachten.. 2 uren.. en ze waren uiteindelijk ook niet warm. Is niet meer de eerste keer..
31 mei 2024 om 21:37 Weinig beleg op pizza Drinken later geleverd want dit waren ze vergeten. 75min levertijd
31 mei 2024 om 21:00 Super lekker maar jammer dat het potje looksaus ontbreekt en ik toch wel lang moeten wachten heb.
24 mei 2024 om 10:47 Alles naar wens zoals steeds.
24 mei 2024 om 6:50 Het eten was een kwartier voor tijd, de pizza zwom in de bolognese saus en kaas en de salami en paprika dreven er verdwaald in rond. ik had het geld evengoed aan de honden kunnen geven, zoals ik met de pizza heb gedaan
8 mei 2024 om 20:53 Spijtig genoeg een durum te kort 10x gebeld Spijtig genoeg geen antwoord of telefoon terug
21 apr 2024 om 20:07 Het was een zaterdag dus dat we 60 minuten moesten wachten is normaal. Helaas was de pizza wel niet zoals gevraagd er lag geen pita op en ook een potje looksaus was niet aanwezig. Dit is niet de eerste keer dat we niet het gevraagde krijgen...
7 apr 2024 om 20:59 Levering duurde enorm lang we hadden om 18:45 besteld ons eten pas gekregen 20:20, kapsalon was ok
5 apr 2024 om 22:17 meer dan 2u, weinig vlees in de kapsalon, pizza's waren ok
5 apr 2024 om 21:24 Zeer lang moeten wachten en was koud.. jammer genoeg..
2 apr 2024 om 13:16 't was echt lekker vandaag