PIZZA NAPOLI OUDENAARDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1685 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Napoli Oudenaarde. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 19:56 hot en spicy was zoals besteld maar de scampi was zeker niet goed geen extra scapi's en helemaal geen kebab
7 feb 2024 om 23:16 Alles prima, zoals bij elke bestelling
12 jan 2024 om 20:06 "Weinig personeel"... 1u45 min, 1 opgenomen oproep vs. 12 geneegerde oproepen... Ronduit jammer om hiervoor nog een euro extra te moeten ophoesten.
9 jan 2024 om 14:22 Wij hebben onze vaste zaak, maar tijdens de feestdagen omwille van sluiting besteld bij Pizza Napoli... Wat een aangename verassing! De pitta-schotel, als de pasta vd chef waren zeer lekker en werden zeer verzorgd afgeleverd. Wij komen zeker terug!
8 jan 2024 om 7:34 Eten was lekker en zeer veel vlees en groentjes waren vers
8 jan 2024 om 5:58 Eten was lekker maar verkeerde durum Ontvangen
4 jan 2024 om 11:32 Ik had een xl pita durum besteld maar jammer genoeg meer wrap dan inhoud, had amper vlees en groenten en dat voor 10eu, alsook was mijn lookbrood aL zo goed als koud
23 dec 2023 om 11:48 Het duurde bijna 1u45 tot de pizzas er waren. Koud dus....
22 dec 2023 om 19:15 Het is nu al de 2de maal dat ik een kapsalon bestel en steeds iets anders krijg.
21 dec 2023 om 19:48 vlugger geleverd dan de levertijd, jammer dat het vlees tussen het broodje niet warm was en daardoor harde stukken had, de eerste keer dat ik dit voor heb