PIZZA NAPOLI OUDENAARDE

PIZZA NAPOLI OUDENAARDE Pizza Napoli - Gratis thuisbesteld!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1527 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Napoli Oudenaarde. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 23:12 Foute bestelling gekregen en bezorg tijd kloptnoet met wat ze aangegeven
1 aug 2022 om 8:09 Op tijd geleverd. Lekker. Maar reeds de 3e keer pitta broodje besteld zonder groenten, en toch geleverd met groenten in.
30 jul 2022 om 18:58 eerst kreeg ik maar helft van bestelling geleverd en dan verbaasd dat ik naar de pizza vroeg, had ook fritjes besteld = deze waren koud en de rest van het eten was ook niet meer warm is de eerste keer dat dit voor valt maar vind ik wel heel jammer
26 jul 2022 om 22:58 Gewoon fantastisch Echt ! Lekker !
23 jul 2022 om 21:25 Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer door gegeven. Ben vriendelijke op gebeld geweest om te vragen wat het correcte nummer was
18 jul 2022 om 11:54 Alles in orde reen aanrader
17 jul 2022 om 17:29 Waar saus en mis 2 kip.moet 1 kip en 1 pita ….
10 jul 2022 om 20:04 3u op voorhand besteld en dan nog half uur te laat. Durum en vlees half verbrand, frietjes en nuggets slap en vochtig. Groentjes in durum warm en slap.
20 jun 2022 om 15:35 Geleverd zoals voorspeld. Lekkere pizza´s.
20 jun 2022 om 4:44 Net te laat besteld maar wouden nog de moeite doen voor 2 pizza's Deze waren echt bijzonder lekker en heet uit de oven op ons schoot geleverd zeker een aanrader en tot de volgende bestelling
18 jun 2022 om 10:58 lekker eten en goed op hun schema geleverd